Vefk Dünyası | Vefkler

Terk Eden Eşini Geri Döndürme Boylaması

Terk Eden Eşini Geri Döndürme

Boylama halk ismiyle bilinen gerçekte olan boy hamaylı adını almış güçlü bir havas ilmi çalışmasıdır. Bir çok amaca yönelik yapılabilmekle beraber kişilerin arasında sorunlar var ise bunların giderilmesi sevgi ve muhabbet bağlarını güçlendirmek amaçlı yapılabilmektedir.

Sevdiğinizin size geri gelmesi bağlanması amacıyla yapılacak olan bu havas çalışmaları kişiye özel bir şekilde hazırlanır. Bu uygulamalar kendiniz yapacağınız türden çalışmalar olmadıkları için elbette alim ve bilgin bir medyum ya da hocadan destek almanız gerekebilir. Dolayısı ile bu insanların hazırladıkları etkin ve tılsımlı çalışmalar itinalı bir şekilde uygulanmaktadır. Hal böyle olunca da yüksek oranlarda istenen sonucu verir ve dileklerin hasıl olmasına vesile olur.

Yapımında kullanan malzemeleri şu şekilde belirtmek mümkün. Orijinal safran başta gelir. Normalde de bir çok safran satımı veya ucun şekilde piyasada dolaşan iran safranları mevcuttur. Fakat gerçek orijinal olarak üretilen safran oldukça pahalı ve belirli bir gramaj safran kullanılmaktadır. Kullanılmasındaki amacı mürekkebin içinde alkol olmaması ve saf şekilde yazılıyor olmasıdır. Kağıdı özeldir.

Hazırlanması için de gerekli olan bilgiler kişilerin resimler yahut isim soy isim doğum tarihi ve doğum yerleridir. Boylama işlemlerinde süreler genelde 15-60 günler arasında olmaktadır. Süre bitiminde işlem durumu kontrol edilir. Gümüş bir kolye içesine sığdırılır. Rahmani etkili dualar arasında yer almaktadır.

Bu konuda veya değişik başka sorunlar için medyum ve hocalar işlemler hazırlarlar. Kimi medyumlar büyü veya farklı konularda olan uygulamaları yaparken kimisi de rahmani etkili dua ve tılsımlardan oluşan iyi ve doğru tertipleri tercih ederler. Aralarında aslında bir fark yoktur ancak her ne olursa olsun büyülerde iyilik içinde olsa yapılması hoş olmayan nitelikte çalışmalardır.

 

Aynı zamanda kuvvetli ayırma duası yazımızı da okuyabilirsiniz. Bu tip durumlarda sizler için böyle bir işlem yapılmış olabilir.